Loading...

Pudingos gyümölcsleves

Hozzávalók:

- Cukor    ízlés szerint

- Fahéj    ízlés szerint

- Őrölt szegfűszeg    ízlés szerint

- Őszibarack    6db

- Eper    15dkg

- Cseresznye    20dkg

- Meggy    20dkg

- Citrom    2db

- Puncsos pudingpor    1csomag

 

Elkészítés:

3 liter vizet felteszünk melegedni, majd beletesszük a cukrot, a fahéjat és az őrölt szegfűszeget.

Amikor felforrt, levesszük a tűzről, és beletesszük a megmosott, megtisztított, kimagozott és feldarabolt gyümölcsöket.

 A pudingport feloldjuk egy kevés vízben (vagy tejben), és gyors mozdulatokkal behabarjuk vele a gyümölcslevest.

A kihűlt levest néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.