Loading...

SZAKMAI PROGRAM

[NEA_ME_BGA.png]

„A HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ÉLELMISZERMENTŐ EGYESÜLET EREDMÉNYES MŰKÖDÉSÉNEK BIZTOSÍTÁSA”

NEAO-KP-1-2022/8-000449

Az Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022. című, NEAO-KP-1-2022/8 kódszámú pályázati kiírásra pályázatot nyújtott be. A Támogató döntése alapján a NEAO-KP-1-2022/8-000449 azonosítószámon nyilvántartott pályázatot 1.400.000 Ft támogatásban részesítette.

A pályázat célja új munkahely létrehozása és fenntartása, vállalkozásoknak szervezett szakmai program megvalósítása, az Egyesület működtetéséhez szükséges pénzügyi fedezet előteremtése. Az Egyesület társadalmi szerepvállalásának, és a közjó kiteljesedésében vállalt szerepének érvényesülését jelentősen meghatározza tevékenységének sikeressége. Az eredményesség a szervezeti működés személyi és tárgyi feltételeinek meglététől, és az ehhez szükséges tőke rendelkezésre állásától függ. A program célja megalapozni az Egyesület hosszú távú fennmaradását.

A támogatás Szervezetünk hosszú távú működése érdekében felvételre kerülő új munkatárs személyi jellegű költségeinek egy részét, valamint vállaltok számára készített információs mappák nyomdai költségét fedezi.