Loading...

AGRÁRMINISZTÉRIUM PÁLYÁZATA

 

[AM_szines_logo.jpg]

„A Hajdú-Bihar Megyei Élelmiszermentő Egyesület szemléletformáló programjainak megvalósítása az élelmiszerpazarlás elleni küzdelem jegyében”

PTKF/381/3/2022.

Az Egyesület az Agrárminisztérium által meghirdetett "A 2022. évi agrárágazati szervezetek számára kiírt pályázat” című kiírásra pályázatot nyújtott be. A Támogató döntése alapján a PTKF/381/3/2022. azonosítószámon nyilvántartott pályázatot 1.000.000 Ft támogatásban részesítette.

A projekt tartalma szakmai megjelenés a 2022. évben megrendezésre kerülő Campus Fesztiválon (2022.07.20-2022.07.24). Célunk, hogy tudatosítsuk a lakosság körében, hogy hogyan tehetnek többet az élelmiszervásárlás, tárolás és kezelés segítségével a környezet szükségtelen terhelése ellen. Kiemelt szerepe van az élelmiszerpazarlás megelőzésének fontosságára való figyelemfelhívásnak, a széleskörű ismeretek átadásának, a megfelelő attitűdök, szemléletmód kialakításának, a tudatosság növelésének a helyes technikák megtanításával. A szakmai program, szemléletformáló kampány megvalósítását tájékoztató kiadványok terjesztése segíti. 

A pályázatból készült kiadvány itt érhető el.